Søg efter emner
Søg efter emner

Luk annonce uden at gemme

Når du opretter en annonce og opdager, at du er ved at indtaste forkerte oplysninger (f.eks. hvis du er kommet til at overskrive eksisterende tekst) er der heldigvis en løsning.

Bliv på det trin, hvor du har indtastet de forkerte informationer og klik på Gem annoncen. Vælg derefter Luk uden at gemme.

Det, du har indtastet på det aktuelle trin, bliver fjernet, og de tidligere gemte oplysninger vil blive gendannet.

OBS: Systemet gemmer automatisk, hver gang du skifter trin. Har du slettet noget og derefter navigeret videre, kan det derfor ikke gendannes.

OBS: Ændrer du noget i Trin 1, vil informationer på Trin 2 muligvis blive nulstillet. Det er derfor vigtigt, at du altid går trinnene igennem, hvis du ændrer noget på Trin 1.